Tumorovconferencemainpic.46d9065fe5a67121d938 (1)

ProfitApp predstavljen na Tomorrow konferenciji, najvećoj tog tipa u Evropi

Štark Arena, Beograd, 12.-14. maj 2023

ProfitApp je bio Keinote učesnik na nedavno završenoj Tomorrov konferenciji. Više od 40.000 posetilaca imalo je priliku da vidi i čuje vodeće svetske stručnjake za najsavremenije tehnologije i podeli iskustva u oblasti veštačke inteligencije, blokčejna, metaverzuma i igara.

Prvog dana konferencije Tomorrov, održane u beogradskoj Štark areni, predstavnici kompanije ProfitApp održali su na glavnoj bini predavanje na temu „Rešavanje izazova u Fintech pejzažu“. Oni su podelili svoje bogato iskustvo u prevazilaženju izazova u svetu finansijskih tehnologija.

„Nećemo objašnjavati teoriju Fintech-a. Ovde smo da vam sa prve linije donesemo iskustvo savladavanja izazova sveta finansijskih tehnologija“

rekli su govornici iz ProfitApp-a na glavnoj bini konferencije. Naime, direktor marketinga u ProfitApp-u Dragi Vujačić (CMO), zajedno sa kolegom Lazarom Radinovićem (CTO), tehničkim direktorom ProfitApp-a, ukazao je na značaj digitalnog preduzetništva u okviru ProfitApp platforme, kao paketa vlasništva preduzeća povezanog sa NFT token u blokčejnu za lakše trgovanje. Predstavljena je konkretna baza podataka i sinteza eVallet-a sa naprednim cashback-om, kao i način formiranja digitalne referentne veze između trgovaca i kupaca.

Гагионстаге.4628дбц58283д002ф98б

ProfitApp je na konferenciji imao i centralni štand na samom ulazu u glavnu binu, gde su posetioci pokazali veliko interesovanje, kako za korisničku, tako i za partnersku saradnju u vezi sa aplikacijom. Svim zainteresovanim licima je predstavljen način na koji mogu da zarade i povraćaj novca.

Crnogorski predstavnici sa zadovoljstvom su se pridružili stručnjacima, investitorima i privrednicima iz veb3 svijeta, kako bi svim učesnicima prezentovali svoje ideje, znanje i iskustvo. „Konferencija sutra je bila prilika da zajedno inoviramo budućnost i ponosni smo što smo bili deo nje“, rekao je ProfitApp.

Sveukupno iskustvo sa TMRV konferencije dovelo je do druge dimenzije i ponuđenih mogućnosti, kao što je kupovina zemljišta u Metaverseu, izgradnja objekata, ulaganje i zarada.

Гроуппиц.а258еа28д99е486е0еца

O ProfitApp-u:

PA je fintech aplikacija koja je prepoznata po svojoj brzini i jednostavnosti u pružanju pogodnosti i pogodnosti za trgovce i potrošače, i integriše inovativna rešenja za finansijski, lojalni i marketinški ekosistem. Najnoviji proizvod u okviru ProfitApp-a je evallet platforma, koja će prvo biti dostupna u EU, a potom i na Balkanu. Učešće na TMRV konferenciji je odlična prilika za ProfitApp da predstavi sve prednosti svoje jedinstvene platforme liderima fintech industrije iz celog sveta. ProfitApp nastavlja da razvija svoja inovativna fintech rešenja i fokusira se na stvaranje novih mogućnosti za svoje korisnike.